Home Page > Textile Industry > Weaving Fabric >
YILDIRIM TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
About YILDIRIM TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
1987 yılında YILDIRIM ÇUBUKÇU TEKTİL ile Düzce’de ilk Brode fabrikası kuruldu. Düzce’de brode sektörünün öncüsü ve geliştiricisi oldu. 1995 yılında firmamızın kurucusu olan Siyami YILDIRIM, YILDIRIM TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’ni kurdu
Bölgemizde Brode sektörünün geliştiricisi ve öncüsü olan Siyami YILDIRIM fabrikasını ve üretim kapasitesini artırarak günümüze kadar büyüyerek geldi.
Bugün üretim kalitesinden ve müşterilerinin memnuniyetlerinden ödün vermeden zengin çeşitleri ve müşteri isteklerine bağlı olarak yaptığı tasarımlar ile faaliyetlerine devam etmektedir.
1400 metrekare açık alan, 1300 metrekare kapalı alan üzerine kurulu olan, zengin çeşitleriyle Gipür ve Fisto üretimi yapan YILDIRIM TEKSTİL SAN. TİC.
