Uğur Şahin'in hayali hazır!

Uğur Şahin'in hayali hazır!

Uğur Şahin'in hayali hazır
İlk olarak Mart 2008'de duyurduğumuz, Uğur Şahin'in tasarladığı 'minibüs kiralama'Corvette'in üretim hali yollara çıkmaya hazır. Standart Corvette'inizi bir USD Mallet Z03'e dönüştürmek istediğinizde ödemeniz gereken rakam 69.000 Amerikan dolarından başlıyor

Uğur Şahin'in hayali hazır
İlk olarak Mart 2008'de duyurduğumuz, Uğur Şahin'in tasarladığı 'minibüs kiralama'Corvette'in üretim hali yollara çıkmaya hazır. Standart Corvette'inizi bir USD Mallet Z03'e dönüştürmek istediğinizde ödemeniz gereken rakam 69.000 Amerikan dolarından başlıyor.

Türk otomobil endüstrisi üretim anlamında dünyanın önemli ve stratejik pazarlarından biri olsa da, trajik Devrim denemesi dışında bir Türk otomobili ne yazık ki asla üretilemedi.'yat kiralama' Hangimiz bir Türk'ün elinden çıkan ve dünya çapında "bu bir Türk otomobili" olarak tanınan bir aracın hayalini kurmadık ki? Uğur Şahin adlı Türk genci sayesinde pek çoğumuzun hayali gerçek oluyor. 1984 doğumlu genç tasarımcının Hollanda'da kurduğu tasarım stüdyosu, yıllardan beri Corvette modellerinin modifiyesinde ' araç kiralama' uzmanlaşan Amerikalı Mallet firmasıyla işbirliğine girerek 100 adetlik bir egzotik serinin üretimi için anlaştı. USD Mallet Z03 adını taşıyan ' istanbul rent a car ' süper sporcuda, güncel Corvette C6 şasisi ve platformu kullanılırken, aracın tasarımında Amerikan spor otomobil efsaneleri arasında başı çeken Corvette C3'ün klasik tasarımı Uğur Şahin tarafından modern bir biçimde yorumlanmış.

İletişim Bilgileri

  • Adress : KOCATEPE MAH. ABDULHAKHAMİT CAD. NO:62/B / İstanbul /Turkey
  • Phone : 0212 2373022
  • Fax : 0212 3618156
  • Website : http://www.massrentacar.com
  • Firma Tipi : Services
  • Employes : 10-50
  • Established Year : 1993
  • Annual Revenue : N/A
  • Update : 3.6.2009

Online Mesaj: